Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’nca Meslek Yüksek Okulu’muza yeni kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencileri ile tanışma, kaynaşma ve Çocuk Gelişimi Programı 1. sınıf öğrencilerine moral motivasyon amacıyla 26.09.2017 Salı günü, İlçe’miz Bizbize Aile Çay Bahçesi’nde tanışma partisi düzenlenmiştir.

Etkinliğe Meslek Yüksek Okulu Müdür’ü Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcı’mız Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN, Çocuk Gelişimi Programı’mız Akademik Personeller’inden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ile Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ, Birim’imiz Akademik Personelleri’nden Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ ve Öğr. Gör. Ahmet Nazim TUNUR nezaretinde tüm Çocuk Gelişimi 1. sınıf ve 2. sınıf öğrencileri katılmış olup, etkinlik çerçevesinde çeşitli eğlenceler ve çekilişler düzenlenmiş, çeşitli ikramlarda bulunulmuştur.

Düzenlenen etkinlikten dolayı öğrencilerimiz memnuniyetlerini belirterek, bu tür sosyal faaliyetlerin sık-sık tekrarlanması gerekliliğini belirtmişlerdir.

Organizasyon’a desteklerinden dolayı İlçe’miz Belediye Başkanı Sayın Hüseyin ÇAĞRI’ya teşekkürlerimizle…


 

 

28 Eylül 2017, Perşembe 168 kez görüntülendi