Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Bolvadin Kaymakamlığı, Bolvadin Belediye Başkanlığı ve Bolvadin Kent Konseyi ortaklığı ile 57 farklı kurumdan 300 akademisyenin katılımlarının planlanlanarak ilk kez ve 13-15 Ekim 2017 tarihleri arasında AKÜ Kırkgöz Kampüsünde düzenlenecek Uluslararası Bolvadin Sempozyumu’na Birim’imiz Akademik Personelleri’nden MYO Müdürü’müz Hüseyin KOÇAK, Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ, Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ve  Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ tarafından bildiri sunumları ile katılım planlanmaktadır.

Uluslararası Bolvadin Sempozyumu’na Birim’imiz Akademik Personelleri’nden:

MYO Müdürü’müz Hüseyin KOÇAK’ın; Kentsel Gelişmeye Katkısı Bağlamında Bolvadin Meslek Yüsekokulu ve Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Üzerine Bir Değerlendirme,

Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ’in; Bolvadin’de Biyokütle Kullanımının Bölgesel Kalkınmaya Olan Etkilerinin İncelenmesi,

Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR’ın; Genç Yetişkinlerin Kültürlerarası Duyarlılıklarının Bazı Değişkenler Açısından İncelenmesi: Afyon İli Bolvadin İlçesi  Örneği ile Yetişkinlerde Temel Psikolojik İhtiyaçlar İle Yaşam Doyumu Arasındaki İlişkinin İncelenmesi: Afyon İli Bolvadin İlçesi  Örneği,

Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün; Afyon’un Bolvadin İlçesi’nde Yetiştirilen Tarla Bitkileri ve Çocuk Gelişimi’ne Etkisi ile Bolvadin ve Çay İlçesi Arasında Yankılanan Bir Efsane ve Anadolu’nun Gizli Kalmış Cennetlerinden Gelincik Ana bildirim sunumları gerçekleştirilecektir.

Birim'imiz Akademik Personelleri'nin ilgili Akademik faaliyetleri başta olmak üzere, sonraki çalışmalarında başarılarının temennisi ile…

10 Ekim 2017, Salı 84 kez görüntülendi