Birim’imiz muhtelif Program öğrencilerinin ilişkilenmesi ve kaynaşması kapsamındaki faaliyetler dahilinde planlanıp, sosyal aktivite olarak Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı koordinasyonluğunda 26/10/2017 tarihinde Yerleşke’miz ana bahçesinin düzenlemesi yapılan ilgili bölümünde Haydi Gençler Eğlenceye… organizasyonu gerçekleştirildi.

Organizasyon ev yemeklerinin ikramı eşliğindeki çuval yarışı ile başlatılıp, tornet yarışı ve sandalye kapmaca gibi etaplara öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili’miz Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN’ın ev sahipliğindeki organizasyona Müdür Yardımcı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Onur KAFADAR, Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ve Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ katılım ve destek sağlamış olup etkinliğe müdahil olan tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizle…

 

26 Ekim 2017, Perşembe 192 kez görüntülendi