Meslek Yüksekokulu’muz ile AGİT-Anadolu Genç İnovasyon Derneği’nin birlikte koordinasyonluğunda ve sunulan afişinde (programı) belirtildiği üzere, Anadolu Genç İnovasyon Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi ÖZTAYLAN ve Zafer Teknopark Proje Uzmanı Hasan Basri  İPEK’in katılımcılığında olmak üzere 20 Aralık 2017-Çarşamba 14:00’de Konferans Salonu’muzda “İnovasyon ve Girişimcilik Yönetimi ile Anadolu’da İnovasyon” ana temalı konferans gerçekleştirilecektir.

Konferansta günümüzün trendi olan girişimciliğin Anadolu’daki yeri, gelişimi ile gelecekteki stratejik planlarda göz önünde bulundurulma gerekliliği örneklemelerle irdelenecek olup, planlanan organizasyon İlçe’miz Ticaret ve Sanayi Odası’ncada desteklenmiş olup, Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenecektir.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

15 Aralık 2017, Cuma 115 kez görüntülendi