Birim’imiz Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf öğrencilerinden İrem SELVİLİ, Huriye CEYLAN ve Özcan SAK’ın teknik destekleri ile Mervan SAK, Necla AYDIN, Seval KALKAN, Emel ÖLMEZ, Sevda ÇALIŞKAN, Halime YOL ve Beytullah KARAKOÇ’un rol aldıkları ve Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR’ın yönetmenliğini yaptığı Ehlen ve Sehlen, Habibi Eslen… adlı tiyatro gösterisi, 19 Aralık 2017 Salı saat 14.30’da Birim’imiz Konferans Salonun’nda sahnelenecektir.

Tiyatro gösterisi Çocuk Gelişimi Programı’mız 2.sınıf öğrencilerimizce Sınıf Yönetimi dersinin uygulaması kapsamında dönem başından itibaren hazırlanmış olup, sanatsal bir üslupla irdeleme ve dokundurmalar yapılacaktır.

Planlanan tiyatro gösterisi Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenecek olup, gösteri sonrasında İlçe’miz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ’ın ikramı ile renklendirilecektir.

AKÜ Çay M.Y.O. Müdürlüğü

 

 

18 Aralık 2017, Pazartesi 146 kez görüntülendi