Bolvadin Şehit Teğmen Muzaffer Gümüş Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürlüğü’nce Dünya  Down Sendromlular Günü etkinliği olarak 21.03.2018 tarihinde gerçekleştirilen organizasyona, Birim’imiz Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinden oluşan heyetimiz ile gönüllülük esasları gereği katılım gerçekleştirilmiştir.

Davet, Bolvadin Şehit Teğmen Muzaffer Gümüş Eğitim İş Uygulama Merkezi özel eğitim öğretmeni ZEYNEP KAZAN’ın talebi gereğinde yapılmış olup, gönüllü öğrenci grubumuz Merkez öğrencileri ile güzel bir gün geçirmişlerdir. Gerçekleştirilen etkinlik sonrasında  Birim’imiz  Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’nın koordinasyonluğunda, 27.03.2018 tarihinde Eksiklik Değil Farklılık Sizde Fark Edin slagonu dahilinde Birim’imizde gerçekleştirilecek Otizm Farkındalık Günü Etkinliği’ne katılım davetiyelerinin dağıtımları gerçekleştirilmiştir.

Samimi ilgilileri nedeni ile Bolvadin Şehit Teğmen Muzaffer Gümüş Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürlüğü Personelleri’ne teşekkürlerimizle…

21 Mart 2018, Çarşamba 80 kez görüntülendi