Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’müz bünyesinde Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’mız koordinasyonluğundaki Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personeller’i ve öğrencilerimizin görevlendirilmesi dahilinde planlanan VI. Geleneksel Çocuk Şenliği Organizasyonu, 08 Mayıs 2018 Salı tarihinde ve 09.00-13.00 aralığında Yerleşke’mizde gerçekleştirilecektir.

Havalı kaydırak, çim bebek yapımı, fayton turu, uçurtma, ebru sanatı, palyaço gösterileri, pamuk şeker, limonata, patlamış mısır başta olmak üzere muhtelif aktiviteler eşliğinde planlanan ilgili Organizasyon’a İlçe’miz ile K. Karacaören Kasabası ve Pazarağaç Kasabası’ndaki muhtelif ana okulu ve ana sınıfları sorumlu öğretmen ve öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz Protokol mensupları davet edilmiş olup, bu kapsamda İlçe’miz halkının katılımıda kabul edilecektir.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

02 Mayıs 2018, Çarşamba 73 kez görüntülendi