Meslek Yüksekokulu’muz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı koordinasyonluğunda planlanıp, Ankara Vize Yayıncılık’tan Ali Fuat RESULOĞULLARI’nın katılımcılığında, 08 Kasım 2018 Perşembe tarihinde Mutlu Bir Gelecek için Başarıya Giden Yolu Zorlayanlar adına D.G.S. Bilgilendirme Konferansı Organizasyonu gerçekleştirildi. Organizasyonun planlanmasında öğrencilerimizden gelen yoğun talep etken olmuştur.

Organizasyon’da katılımcımız olan Sayın Ali Fuat RESULOĞULLARI; DGS hakkında güncel bilgi sunumlarında bulunmuş olup, sınav özelliği, okul başarı puanının etkisi, soru tipleri, geçiş yapılacak alanlar, ilgili kaynak ve dokümanlar ile sınavın kazanılmasından sonraki muafiyet ve şartlı geçiş konuları hakkında güncel tanıtım yapmıştır.

Katılımcımızın ardından söz alan Birimimiz akademik personellerinden Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ; Meslek Yüksekokulumuzdaki DGS yapılanması, DGS ile Fakültelere geçiş yapan öğrencileri örnek göstererek, sonrasında elde ettiğimiz başarıların gurunu yaşadıklarını devamında bu seneki öğrencilerimizden de aynı performansı beklediğini ve bu kapsamda organize edilen DGS kursuna öğrencilerimizin katılımlarını beklediğini dile getirici konuşma yapmıştır.

Birimimiz temsilen Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ ve Çocuk Bakım ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ile birlikte muhtelif Programlardan yoğun bir öğrenci topluluğu katılımı sağlanmış olan Organizasyon sonrasında Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ tarafından katılımcımız Sayın Ali Fuat RESULOĞULLARI’na teşekkür yazısı ve organizasyon afişi takdim edilmiştir.

Katılımcımız, Ankara Vize Yayıncılık’tan Ali Fuat RESULOĞULLARI’na teşekkürlerimizle…

09 Kasım 2018, Cuma 202 kez görüntülendi