Birim’imiz ile Afyonkarahisar Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları Departmanlığı’nın koordinasyonluğunda, sunulan afişinde (ve programı) belirtildiği üzere Kariyer Günleri etkinliği kapsamında organizasyon gerçekleştirilecektir.

Birim’imiz muhtelif Program öğrencilerine yönelik teknik ve sosyal bir aktivite olarak planlanan organizasyon, 01 Nisan 2016-Cuma günü saat 15.00’de Konferans Salonu’muzda tanıtım standı ve sunum niteliğinde yapılacaktır.

Organizasyonda Afyonkarahisar Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları Direktörü Aydın AKKUŞ, İnsan Kaynakları Birim Yöneticisi Emriye EROL, İnsan Kaynakları Departmanı’ndan Çalışan İlişkileri Uzmanı Ceyhan KESER, Uzman Yardımcısı Yurdagül ÖĞÜNÇ ve Uzman Yardımcısı Gülnur KIRTAŞ’ın konuşmacı-katılımcı olarak gerçekleştirecekleri sunumlarında Tempo Çağrı Merkezi’nin teknolojik alt yapı olanakları paralelinde başta müşteri hizmetleri, tele satış/pazarlama, destek hizmetleri ile sosyal medya izleme ve analizlerinin tanıtımları yapılıp, okul hayatından iş hayatına geçiş, kariyerin önemi ve etkenleri, Tempo Çağrı Merkezi’nin kurumsal kimliği ekseninde işleyişi ile kariyer basamaklarının tanıtımlarının yapılacağı etkinlik, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve halkının katılımına açık olarak planlanmıştır.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

(afiş)