Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından hazırlanıp TOBB, Konrad Adenauer Stiftung Vakfı ile Kurtuluş Gazetesi destekçiliğinde 04.11.2015-Cuma günü Afyonkarahisar – NG Güral Otel’de düzenlenen ve Prof. Dr.Emre ALKİN’in katılımcılığındaki Kobiler İçin Büyüme Stratejileri, Kur Beklentileri ve 2016 Türkiye Ekonomisi konulu konferansa, davet üzerine Birim’imizi temsilen MYO Müdürü Prof. Dr. Celal DEMİR ve Müd. Yrd. Öğr. Grv. Hasan ORUNCAK katılım göstermiştir.

İl’imiz ve Bolvadin, Emirdağ, Çay ile Sultandağı İlçe’lerinin Protokol Mensupları, İş Adamları ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri’nin katıldığı Afyonkarahisar Ekonomi Konferansları-2015 Paneli’nin Protokol Oturumu’nun kapsamında açılış konuşmasını yapan Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih KAYGISIZ’ın ardından, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü SERTESER yaptığı konuşmasında; İl’imiz ekonomisi hakkında genel değerlendirmelerde bulunup, İl’den yapılan ihracaatlar hakkında bilgi sunmuş devamında mermer, yumurta ve haşhaşın İl’imiz ekonomisindeki potansiyelini değerlendirmiş ve konferanstan faydalanılmış olarak ayrılma temennisinde bulunmuştur. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü SERTESER’in ardından kürsüye davet edilen Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Musa USLAN ise yaptığı konuşmasında; Genel değerlendirmelerde bulunup, toplantının Ülke’miz ve Afyonkarahisar’ımıza hayırlara vesile olması temennisinde bulunmuştur.

Afyonkarahisar Ekonomi Konferansları-2015 Paneli’nin Protokol Oturumu kapsamında Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı-Ekonomist Prof. Dr. Emre ALKİN Kobiler İçin Büyüme Stratejileri, Kur Beklentileri ve 2016 Türkiye Ekonomisi konulu konferansında; Mucize çözüm veya fikrin olmadığını belirtip, bilgi rekabetinde yarışma gerekliliği veteknolojiyi üretmek için onu tüketme gerekliliği, üretilen metaların mal ve hizmet olmasının önemsizliği hakkında bilgiler sunmuştur. Konferansın devamında, Rusya ihracaatı ile genel değerlendirmeler yapılmıştır.

Soru-cevap bölümünde samimi diyalogların olduğu Afyonkarahisar Ekonomi Konferansları-2015 Paneli’nin Protokol Oturumu kapsamındaki Kobiler İçin Büyüme Stratejileri, Kur Beklentileri ve 2016 Türkiye Ekonomisi konulu konferansın bitiminde ev sahibi Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih KAYGISIZ tüm katılımcıları şahsen uğurlamıştır.

Nazik daveti ve gerçekleştirdiği organizasyon nedeni ile Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih KAYGISIZ’a teşekkürlerimiz ile …

 

e15(6)1 e15(6)2

06 Kasım 2015, Cuma 153 kez görüntülendi