21 Ekim 2015 tarihinde, Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’nca koordine edilip, Öğr. Grv. Veysel ÖZKAN’ın gözetim ve denetiminde sosyal, mesleki ve kültürel etkinlik kapsamında Eskişehir gezisi düzenlenmiştir.

Çifteler Sakaryabaşı’nda kahvaltıyla başlayan gezimiz Sazova Parkı, Odunpazarı Evleri, Espark AVM başta olmak üzere Eskişehir’in tarihi ve turistik mekânlarında gerçekleştirilmiş olup, organizasyona başta Çocuk Gelişimi Programı olmak üzere Otomotiv Teknolojisi ve İşletme Yönetimi Programları’ndan öğrenci katılımı sağlanmıştır.

Düzenlenen organizasyondan dolayı öğrencilerimiz memnuniyetlerini belirterek, bu tür faaliyetlerin sık-sık tekrarlanması gerekliliğini belirtmişlerdir.

e15(2)2 e15(2)3 e15(2)5

e15(2)1e15(2)4