Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’mızca planlanıp, Çocuk Gelişimi Programı 1.ve 2. sınıf öğrencilerinden oluşturulan 27 kişilik grubumuz ile “Küçük Yüreklerde Büyük Mutluluklar…” Sosyal Sorumluluk Organizasyonu’nu gerçekleştirildi.

Organizasyon 1 Aralık 2015 Salı tarihinde Çay Pazarağaç İlkokulu, Çay Karacaören İlkokulu ve Çay Karacaören Seka İlkokulları’ndaki 1.sınıf ile ana sınıfındaki öğrencilere yönelik palyaço gösteri, eğlenceli çocuk şarkıları başta olmak üzere çeşitli etkinliklerin devamında, Afyonkarahisar Özdilek AVM, Kocatepe Kitapevi ve İşler Kitapevi’nin sponsorluk desteği ile sağlanan boyama kitabı, hikâye kitabı, not defteri, kalem, kitap ayracı ve hediyelerin dağıtımı ile gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe katılan ilgili okulların öğretmenleri bu tür bir proje de yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, öğrencileri ise palyaçoları sevdiklerini ve onlarla çok eğlendiklerini söylediler. AKÜ Çay MYO Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN projenin öğrencilerince gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğudile getirirken, bu tür sosyal etkinliklerin arttırılarak devam ettireceğini belirtti.

Organizasyona AKÜ Çay MYO Akademik Personelleri’nden MYO Müdürü Prof. Dr. Celal DEMİR, MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN’ın katılımları ile birlikte Çay Karacaören Belediye Başkanı Muhterem ALGÜL, Çay Pazarağaç Belediye Başkanı Adem BULUT, Çay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet CARFİ ile birlikte Çay Karacaören ve Seka İlköğretim Okulları ve Pazarağaç İlkokulları’nın müdür, öğretmen ve velilerinin katılımları organizasyonu zenginleştirmiştir.

03 Aralık 2015, Perşembe 488 kez görüntülendi