Meslek Yüksekokulu’muz bünyesinde kurulu bulunup faaliyet gösteren Prototip Motorlu Araçlar Kulübü’nün (P.M.A.K.) etkinliği olarak, :11-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında Yerleşke'miz içi ve dışında gerçekleştirilmesi planlanan (Geleneksel) III. Motorlu Araçlar Şenliği Organizasyonu ve ilgili Programı’nda yer alması planlanan Resim Sergisi’nin tanıtımının yapılması ve eldelerinin sağlanması, Birim’imiz muhtelif Programları ve öğrencileri ile kaynağı olan Milli Eğitim seviyesindeki Birim’ler ile öğrencileri arasında ve devamında Yöre Halkı ile ilişkilenme ve kaynaşma sağlama adına teknik ve sosyal bir aktivite olarak, yazımız ekinde sunulan afişinde belirtildiği üzere Haydi Gelecek, Resimleyin Bizi! Organizasyonu planlanmıştır.

Etkinlikte A.K.Ü. Çay M.Y.O. Otomotiv Teknolojisi Programı atölyelerinde mevcut bulunan prototip taşıtlarımızın, görevlendirilecek P.M.A.K. Üyeleri’nin nezaretinde, Çay-K.Karacaören Belediye Başkanlığı’ndan temini sağlanacak nakil taşıtları ile Çay-K.Karacaören Yunus Emre Ortaokulu’na transferi gerçekleştirilecek ve devamında nezaretçi ilgili Birim Öğretmenleri gözetiminde ilgili okul öğrencilerince taşıtlarımızın başta karakalem olmak üzere, muhtelif materyaller ile resimlerinin yapılması amaçlanmıştır.

Organizasyon bütününde etki düzeyinin yükseltilmesi adına, görevlendirilen Kulüp Üyeleri’nce açılacak tanıtım standı aracılığı ile taşıt kullanıcılarının yakıt tasarruf tedbirleri konusunda bilinçlendirilmeleri amacı ile P.M.A.K.’nce hazırlanan El İlanı-Broşür Dağıtımı ile sözlü bilgilendirme ve promosyon malzemesi dağıtımı dahilinde, Yöre Halkı’nda P.M.A.K. etkinliklerine ilgi uyandırma amaçlı tanıtım faaliyetleri planlanmıştır.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. P.M.A.K.’nün koordinasyonluğunda gerçekleştirilecek Haydi Gelecek, Resimleyin Bizi! Organizasyonu için ilgili Mülki ve Yerel Makam adına Çay-K.Karacaören Belediye Başkanlığı, Çay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çay-K.Karacaören Yunus Emre Ortaokulu Müdürlüğü’nün olur, destek ve katılımları alınmış/sağlanmış olup, Organizasyon’un 29/03/2016-Salı tarihinde Çay-K.Karacaören Yunus Emre Ortaokulu açık alanlarının tarafımızca düzenlemesi ve önlemleri alınacak ilgili bölümlerinde gerçekleştirilecektir.

.

               A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

 

e16(5)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 Mart 2016, Salı 24 kez görüntülendi