Meslek Yüksek Okulu’muz bünyesinde kurulu bulunup, faaliyet gösteren Prototip Motorlu Araçlar Kulübü’nün (P.M.A.K.) sosyal sorumluluk organizasyonu kapsamında,  yakıt tasarrufu ve bu konuda taşıt sürücülerinin bilinçlenmesinin sağlanması adına, Akaryakıt Tasarrufunuz Tasarrufumuzdur sloganı ile planlanan organizasyon 27 Nisan 2016 Çarşamba tarihinde Çay Dörtyol Meydanı’nda Sayın  Kaymakam’ımız , Belediye Başkanı’mız Sy. Hüseyin ÇAĞRI, Garnizon Komutanı Jandarma Yzb. Sy. Yasin BİLGİN, Meslek Yüksekokul Müdürü’müz Sy. Prof. Dr. Celal DEMİR, Sayın Emniyet Müdür’ümüz ile Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı’mız Sy. Salih KAYGISIZ’ın davet ve katılımları ile gerçekleştirilecektir.

İlgili organizasyon taşıt kullanıcılarının yakıt tasarruf tedbirleri konusunda bilinçlendirilmeleri amacı için hazırlanan ve Çay Dörtyol Meydanı’nda saat 10:30-11:30’da İlçe’miz Protokol Üyeleri’nin katılımlarıyla, görevlendirilecek Birim’imiz Kulüp Üyeleri’nce yapılacak el ilanı-broşür dağıtımı ile sözlü bilgilendirilme olarak planlanmıştır.

Belirtilen organizasyon 26.04.2016 Salı  A.K.Ü. Çay M.Y.O. Yerleşkesi, 28-29.04.2016  Perşembe ve Cuma A.K.Ü. Bolvadin U.B.Y.O. ve Bolvadin M.Y.O. ile 02.05.2016 Pazartesi A.K.Ü. Sultandağı M.Y.O. Yerleşkesi’nde tekraren gerçekleştirilecektir.

 

e16(7)

06 Nisan 2016, Çarşamba 581 kez görüntülendi