Meslek Yüksekokulu’muz ile Türk Kızılayı Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi Bölge Eğitim Planlama Departmanlığı koordinasyonluğunda sunulan afişinde (ve programı) belirtildiği üzere, Türk Kızılayı Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi Bölge Eğitim Planlama Departman Sorumlusu Dr. Erdal TAN tarafından, 01 Kasım 2016-Salı 14:00’de Konferans Salonu’muzda “Farkındalık” ana temalı konferans gerçekleştirilecektir.

Konferansta Konuşma Bozuklukları, Türkçe’de Doğru Bildiğimiz Yanlışlar, Diksiyon ile Doğru ve Etkili İletişim konuları örneklemelerle irdelenecek olup, planlanan organizasyon  Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenecektir.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

afis