Birim’imiz Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’nın koordinasyonluğu dahilinde olmak üzere; Çocuk Gelişimi Programı’mızın 2. sınıf Okul Öncesinde Oyun dersinin uygulaması kapsamında ve ders ilgili Akademik Personeli olan Öğr. Grv. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün sorumluluğunda, toplumumuzun hassas yarası olan Şehit Aileleri ile ilgili türetilen duyarlılık kapsamındaki sosyal sorumluluk projesi olarak, kayıp tramvası yaşamış olan İl’imiz-İlçe’lerimizdeki 4-15 yaş aralığındaki Şehit Çocuklarımız’ın katılımcılığında, ilgili Program’ımızdaki mevcut 47 öğrenci potansiyelimizle, ders içeriğinde oluşturulmuş olan 12 ana türdeki yaklaşık 100 çocuk oyunun uygulamalı sunumları yapılarak, Şehit Çocuklarımız’a oyunun rahatlatıcılığında Şehitlerimiz’in emanetine sahip çıkma temalı Organizasyon’u 18 Aralık 2016 tarihinde, Üniversite’miz Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu tarafından tahsis edilecek olan kapalı spor sahasında gerçekleştirilecektir.

Organizasyon’da Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanlığı’nca katılımcılığı temin edilecek olan 20 Şehit Çocuğumuz’un daveti söz konusu olup, bu kapsamda başta İl’imiz ve devamında İlçe’lerimizdeki 4-15 yaş aralığındaki Şehit Çocuklarımız’ın istatistiki bilgileri derlenmiş olup,  Şehit Çocuklarımız’ın Organizasyon’a katılımlarının sağlanması kapsamında ulaşım, kumanya, ikram ve hediye dağıtımları Afyonkarahisar Belediyesi Başkanlığı ile Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’mız destekçiliğinde gerçekleştirilecektir.

Şehit Çocuklarımız’ın Organizasyon’a katılımcılığının sağlanması adına fedakarlıkları nedeni ile Şehit Aileleri’ne, Şehit Aileleri’nin bilgilendirilmesi ve Şehit Çocuklarımız’ın ulaşımı konusundaki sağladıkları imkan nedeni ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanlığı nezdinde Dernek Başkanı Malul Gazi P. Uzm. Çvş. Sayın İsmail KUMARTAŞLI’ya ve sponsorluğu nedeni ile Afyonkarahisar Belediyesi Başkanlığı ile Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’mıza sonsuz teşekkürlerimizle…

 

                                                                                                AKÜ ÇAY MYO MÜDÜRLÜĞÜ

                                                                                                                                                     

24 Kasım 2016, Perşembe 70 kez görüntülendi