Meslek Yüksekokulu'muz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı koordinasyonluğunda planlanıp, Vize Yayıncılık’tan Ali Fuat RESULOĞULLARI’nın katılımcılığında, 08 Aralık 2016 Perşembe tarihinde saat 14:00’de Konferans Solonu'muzda Mutlu Bir Gelecek için Başarıya Giden Yolu Zorlayanlar adına D.G.S. Bilgilendirme Konferansı Organizasyonu gerçekleştirilecektir.

Planlanan Organizasyon Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz muhtelif eğitimci ve öğrencilerinin katılımına açık olarak tertiplenecektir.

A.K.Ü. ÇAY MÜDÜRLÜĞÜ

dgs afis