Meslek Yüksekokulu'muz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı koordinasyonluğunda planlanıp, Ankara Vize Yayıncılık’tan Ali Fuat RESULOĞULLARI’nın katılımcılığında, 08 Aralık 2016 Perşembe tarihinde Mutlu Bir Gelecek için Başarıya Giden Yolu Zorlayanlar adına D.G.S. Bilgilendirme Konferansı Organizasyonu gerçekleştirildi. Organizasyonun planlanmasında öğrencilerimizden gelen yoğun talep etken olmuştur.

Organizasyon’da katılımcımız olan Sayın Ali Fuat RESULOĞULLARI; DGS hakkında güncel bilgi sunumlarında bulunmuş olup, sınav özelliği, okul başarı puanının etkisi, soru tipleri, geçiş yapılacak alanlar, ilgili kaynak ve dökümanlar ile sınavın kazanılmasından sonraki muafiyet ve şartlı geçiş konuları hakkında tanıtım yapmıştır.

Katılımcımızın ardından söz alan Birim’imiz Akademik Personelleri’nden Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ; Meslek Yüsekokulu’muzdaki DGS yapılanması, DGS ile Fakültelere geçiş yapan öğrencileri örnek göstererek, sonrasında elde ettiğimiz başarıların gurunu yaşadıklarını devamında bu seneki öğrencilerimizden de aynı performansı beklediğini ve bunun adına Prototip Motorlu Araçlar Kulübü’nün (P.M.A.K.) planlı organizasyonu olarak gerçekleştirilecek olan ve kendisi, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK ile Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün gönüllülük esasları dahilinde görev paylaşımı yaptıkları DGS kursuna öğrencilerimizin katılımlarını beklediğini dile getirici konuşma yapmıştır.

Birim’imiz temsilen Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ ve Çocuk Bakım ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ile birlikte muhtelif Programlar’dan yoğun bir öğrenci topluluğu katılımı sağlanmış olan Organizasyon sonrasında Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ tarafından katılımcımız Sayın Ali Fuat RESULOĞULLARI’na teşekkür yazısı ve organizasyon afişi takdim edilmiştir.

Katılımcımız, Ankara Vize Yayıncılık’tan Ali Fuat RESULOĞULLARI’na teşekkürlerimizle…

dsc_3137 dsc_3140 dsc_3142 dsc_3143 dsc_3144 dsc_3146 dsc_3147 dsc_3150

resim

 

 

13 Aralık 2016, Salı 181 kez görüntülendi