Birim’imiz Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf öğrencilerinden Ümran YAKIŞAN, Rabia ŞİMŞEK, Buse KARABURÇAK, Buket BARIŞOĞLU, Muhammed İMRE ve Merve DURAL’ın rol aldıkları ve Çocuk Gelişimi Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR’ın yönetmenliğini yaptığı 3XXXL adlı tiyatro gösterisi, 14 Aralık 2016 Çarşamba saat 14.00’te Birim’imiz Konferans Salonu’nunda sahnelenmiştir.

Tiyatro gösterisi Çocuk Gelişimi Programı’mız 2.sınıfının Sınıf Yönetimi dersi kapsamında dönem başından itibaren hazırlanmış olup, çağımızın hastalığı olan Obezitenin irdelendiği ve çözüm yollarının sanatsal bir üslupla sahnelendiği gösteri Birim’imiz Akademik Personeller’inden Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ, Öğr. Gör. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN, Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN, Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ, Öğr. Gör. Ahmet N. TUNUR ve M.Y.O. Sekreteri Mehmet Emin DEMİRÖRS ile birlikte muhtelif Program öğrencilerimizin yoğun ve samimi katılımlarıyla sahnelenmiştir.

Özellikle gösterideki kostüm uyumları göz doldurmuş olup, emeği geçen öğrenciler aralarda kahkahalar eşliğinde bol miktarda alkış almıştır.

Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimize bu tür etkinliklerin devamlılığı dileklerimizle birlikte teşekkürlerimizi sunuyoruz…

01 02 03 0408 0605 07 09 10 11 12 13 14 15 16

16 Aralık 2016, Cuma 181 kez görüntülendi