Üniversite’miz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı kontrolünde yürütülen Birim’imiz alt-üst yapı, peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları Rektör’ümüz Prof. Dr. Mustafa SOLAK ve Üniversite’miz Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah AYDOĞAN tarafından yerinde incelendi. 11 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilen saha incelemesini Birim’imiz  Müdür’ü Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK ve MYO Sekreteri’miz Mehmet Emin DEMİRÖRS tarafından çalışmaların yeterliliği ve ilave talepler hakkında sunum  yapıldı.

Son safhasına getirilen bahçe peyzaj çalışmaları ile birlikte mevcut bilgisayar laboratuvarınında yenilenmesi ve yakın ilgileri nedeni ile Rektörlük Makam’ımıza teşekkürlerimizle….

20 Kasım 2017, Pazartesi 333 kez görüntülendi