Birim’imiz koordinasyonluğunda ve afişinde sunulduğu üzere, Birim’imiz eski İta Amiri aynı zamanda Üniversite’miz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı  ve Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Celal DEMİR tarafından, 12 Aralık 2017-Salı 14:00’de Konferans Salonu’muzda “Türk Dili’nin Dünü, Bugünü ve Geleceği…” ana temalı konferans gerçekleştirildi.

Konferansa Birim’imiz Akademik Personelleri’nden Birim’imiz Müdürü Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN,  Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ile Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ, Otomotiv Teknolojisi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ahmet Nazim TUNUR ile Birim’imiz Sekreteri Mehmet Emin DEMİRÖRS’ün eşliğinde muhtelif Program öğrencilerimizin yoğun katılımları ile gerçekleştirilmiş olup, konferansta konuşmacımız Prof. Dr. Celal DEMİR Türkçe’mizin köklü geçmişinden başlayarak özellik ve güzelliklerini örneklemelerle irdelemiş olup konuşma sonrasındaki soru-cevap kısmında samimi yanıtlar vermiştir.

19 Aralık 2017, Salı 123 kez görüntülendi