Birim’imiz Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf öğrencilerinden İrem SELVİLİ, Huriye CEYLAN ve Özcan SAK’ın teknik destekleri ile Mervan SAK, Necla AYDIN, Seval KALKAN, Emel ÖLMEZ, Sevda ÇALIŞKAN, Halime YOL ve Beytullah KARAKOÇ’un rol aldıkları ve Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR’ın yönetmenliğini yaptığı Ehlen ve Sehlen, Habibi Eslen… adlı tiyatro gösterisi, 19 Aralık 2017 Salı tarihinde Birim’imiz Konferans Salonun’nda sahnelenmiştir.

Tiyatro gösterisi Çocuk Gelişimi Programı’mız 2.sınıf öğrencilerimizce Sınıf Yönetimi dersinin uygulaması kapsamında dönem başından itibaren hazırlanmış olup, sanatsal bir üslupla yalan söylemenin ağır bedellerini, olumsuz sonuçlarını ve problemin çözüm yollarının dramatik bir biçimde Arap kültürü bağlamında irdelenmesi yapılmıştır.

Birim’imiz Müdür Yardımcısı Öğr. Grv. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr.  Ahmet DENİZ, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknoloji Bölüm Başlan Vekili Öğr. Grv. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Grv. Veysel ÖZKAN, Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Grv. Ümmügülsüm ÜNLÜ, Otomotiv Teknolojisi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Grv. Ahmet Nazım TUNUR’un eşliği ile birlikte muhtelif Program öğrencilerimizin yoğun katılımları dahilinde gerçekleştirilen etkinlik, izleyiciler tarafından oldukça yüksek beğeni almıştır.

Program sonunda Öğr. Grv. Mehmet Enes SAĞAR yaptığı konuşmasında grubuna, katılımcılara ve oyun içerisinde dekor olarak kullanılan ikramından dolayı Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ’a teşekkürlerini sunmuş olup, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenen gösteri sonrasında İlçe’miz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ’ın ikramı ile günümüz daha da renklendirilmiştir.

 

20 Aralık 2017, Çarşamba 239 kez görüntülendi