Birim’imiz muhtelif Program öğrencilerinin ilişkilenmesi, kaynaşması ve devamında final sınavları öncesinde motivasyon kapsamındaki faaliyetler dahilinde planlanıp, sosyal aktivite olarak Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı koordinasyonluğunda 21/12/2017 Perşembe tarihinde Yerleşke’miz ana bahçesinin düzenlemesi yapılan ilgili bölümünde Final Öncesi Moral Eğlencesi organizasyonu gerçekleştirilmiştir.

Organizasyon öğrencilerimizin yoğun katılımıyla muhtelif ev yemeklerinin ikramının devamındaki çuval yarışı ile başlatılıp, sandalye kapmaca, halat çekme, balon patlatma gibi etaplar sucuk-ekmek ikramının eşliğinde gerçekleştirilirken, İlçe’miz muhtelif Firma ve İşletmeler’inden katılım ve destek sağlanmıştır.

Organizasyonda öğrencilerimize Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili’miz Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN’ın ev sahipliğinde Müdür Yardımcı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ, Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ve Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ, Otomotiv Teknolojisi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ahmet Nazim TUNUR ile birlikte Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih KAYGISIZ’da eşlik etmiştir.

 

22 Aralık 2017, Cuma 208 kez görüntülendi