Üniversite’miz ve Çay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü namına Birim’imiz ile Çay Şehit Ahmet Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen Eğitim, Bilim, Sanat, Spor ve Kültürel alanlardaki işbirliği Protokolü kapsamında ilgili Okul namına 27 Şubat 2018 tarihinde İdareci, Öğretmen ve Öğrencileri’ne yönelik olarak Mesleki Tanıtım ve Kariyer-Okul Tanıtımı Organizasyonu gerçekleştirildi.

Organizasyon kapsamında Çay Şehit Ahmet Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Personelleri’nden Müdür Başyardımcısı Fazıl KÜÇÜK başkanlığında ve Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ali ÜNLÜ ile Rehber Öğretmeni Enes KALKAN nezaretinde ilgili Okul başta Bilişim Teknolojileri ve Elektrik-Elektronik Teknolojisi olmak üzere muhtelif Alan 12. sınıf öğrencilerinden oluşan karma grup Birim’imizce ağırlanmıştır.

Birim’imizce yapılan organizsyon kapsamında ilgili gruba karşılama sonrasında öğle yemeği ikramı ve devamındaki çay servisinden sonra Konferans Salonu’muzda Tanıtım Brifingi verilmiştir.  Konferans Salonu’nda yapılan etkinlikte Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN tarafından Üniversite eğitimi kapsamında bilgilendirme yapılıp Programlar’ımızın tanıtımı gerçekleştirilmiş olup devamında  Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ tarafından Birim’imizdeki muhtelif etkinlikler ve özellikle DGS ile sonrası olmak üzere katılımcı grubu aydınlatıcı bilgiler sunulmuştur. Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN Birim’imizde gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinlikler ile organizasyonların tanıtımı eşliğinde önemi vurgulanmış olup devamında bu kapsamda Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR’ın yönetmenliğini yaptığı Bükme de mi Yemiyek? adlı tiyatro gösterisi sahnelenmiştir. Etkinlik sonrasında sahneye davet edilen Birim’imiz Müdür’ü Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK yaptığı kapanış konuşmasında organizasyon planlamasındaki başarıyı vurgulayarak katılımcı öğrenci grubuna atfen bu organizasyondan kazanımların olması gereği ve temennisi dile getirilmiştir.

Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik sonrasında Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK tarafından Ana Eğitim Binası içindeki muhtelif hacimlerin tanıtımları yapılmış olup, bu esnada Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün yürütümünü yaptığı Çocuk Gelişimi Programı 1. sınıf dersi olan Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersine grup izleyici olarak müdahil olmuştur.

Sonrasındaki turda Atölye-Laboratuvar binası ile öğrenci kantinimiz ziyaret edilmiştir. Etkinlik sonrasında Birim’imiz bünyesinde kurulup faaliyet gösteren Prototip Motorlu Araçlar Kulübü’nin (P.M.A.K.) Üyeleri’nce gerçekleştirilen araç stantının tanıtımı yapılmış olup bu kapsamda öğrenci kulübü üyelerimizce ilgili gruba yönelik bilgilendirici broşür dağıtımı gerçekleştirilmiş ve Mayıs ayında yapılması planlanan Geleneksel Motorlu Araçlar Şenliği’ne katılımı adına ilgili Okul bünyesinde bulunan taşıtın talebi gerçekleştirilmiştir.

Organizasyon kapsamında Çay Şehit Ahmet Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Fazıl KÜÇÜK ile Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ali ÜNLÜ başta olmak üzere görevlendirilen Birim’imiz muhtelif Program öğrencilerimize teşekkürlerimizle…

 

 

01 Mart 2018, Perşembe 453 kez görüntülendi