Afyonkarahisar’da 7.’si düzenlenen Uluslararası Afyonkarahisar Hayvancılık Tarım ve Teknolojileri Fuarı’na Birim’imiz temsilen İta Amiri’miz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK ve Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ  katılım göstermişlerdir.

ART Fuarcılık tarafından organize edilip Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ziraat Odası ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından desteklenen fuar, Afyonkarahisar Belediyesi fuar alanında halka açık olarak gerçekleştirilip, çeşitli illerden firmaların da aralarında bulunduğu 128 firmanın hayvancılık, tarım teknolojileri ile malzemelerinin sergilenmesi amacı ile gerçekleştirilmiştir.

Fuarın açılış töreninde konuşan Afyonkarahisar Valisi Mustafa TUTULMAZ, fuarın bu yıl uluslararası olarak düzenlendiğini belirterek, “Fuarımızın uluslararası olması bizim için mutluluk kaynağı oldu. Ancak bunun lafta uluslararası olarak kalmamasını diliyoruz. Afyonkarahisar Hayvancılık Tarım ve Teknolojileri Fuarı’nın Türkiye’nin ve bölgemizin en önemli organizasyonu olmasını istiyoruz. Bunun için gerek alt yapı olarak, gerekse katılımcılar ve ziyaretçiler olarak güçlü bir fuara dönüşmesini arzu ediyoruz. Bunun için her türlü yardıma hazır oldukjlarını belirtmiştir.

 

18 Nisan 2018, Çarşamba 160 kez görüntülendi