08 Mayıs 2018-Salı tarihinde Çay Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesi’nde, Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerince düzenlenip, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN tarafından koordine edilen VI. Çocuk Şenliği gerçekleştirilmiştir.

İlçe Merkezi, Pazarağaç ve K.Karacaören Belediyesi’nden toplam 10 anaokulunu ve anasınıfından yaklaşık 200 öğrencinin katılım gösterdiği etkinlik  havalı kaydırak, çim bebek yapımı, fayton turu, uçurtma, ebru sanatı, palyaço gösterileri, pamuk şeker, limonata, patlamış mısır başta olmak üzere muhtelif aktiviteler dâhilindeki stand etkinlikleri ile beraber çeşitli oyunlar ile çocuklar eğlendi. Birim’imiz öğrencilerinin yıl boyunca muhtelif dersler kapsamında ürettikleri maket araçlar, eğitici oyuncaklar ve kuklalar teşhir edilmiştir.

Yapılan etkinlikten İlçe’miz anasınıfı öğretmenleri ve öğrenci velileri memnun kaldıklarını belirterek, bu tip etkinliklerin arttırılması temennilerinde bulunmuşlardır.

18 Mayıs 2018, Cuma 162 kez görüntülendi