Birim’imiz  bünyesinde kurulup, faaliyet gösteren Prototip Motorlu Araçlar Kulübü’nün 2018 Akademik yılı Faaliyet Planı bildiriminde beyan edilmesi gereği, Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri arasında ilişkilenme ve kaynaşma sağlamak adına sosyal ve teknik aktivite olması ile birlikte, motor sporlarına ilgi uyandırma amaçlı olarak 15 Mayıs 2018 tarihinde Yerleşke’miz ana bahçesinde Go-Kart pisti olarak belirlenip düzenlemesi yapılan bölümünde Birim’imiz Otomotiv Teknolojisi Programı atölyelerinde imal edilip tahsisi yapılan taşıt ve görevlendirilen Kulüp Üyeleri’mizin nezaretinde Go-Kart Turnuvası gerçekleştirildi.

Organizasyon kuralları dahilinde pistde belirlenen taşıt aktivitesi ile en kısa zamana göre yapılan derecelendirmeye göre:

Elektrik Programı öğrencisi Kamil Ensar ÖZEN 1. olarak P.M.A.K. Katılım ve Başarı Sertifikası ile P.M.A.K. Kupası’nı almaya hak kazanmıştır. Bununla birlikte P.M.A.K. Sertifikası dağıtımı eşliğindeki yapılan sıralandırma gereği Elektrik Programı’ndan Muzaffer ERKENCİ 2.liği ve Otomotiv Teknolojisi Programı’ndan Selahattin ÇELEBİ 3.lüğü kazanmış olup, ilgili organizasyonda Otomotiv Teknolojisi Programı’ndan Murat KÜÇÜKBAĞCI’ya P.M.A.K. Teknik Servis Sertifikası ve devamında organizasyonda kullanılan taşıttan sorumlu Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerinden 2018 Akademik Yılı Prototip Motorlu Araçlar Kulubü (P.M.A.K.) Başkan Yardımcısı Furkan Mustafa AKTAY’a P.M.A.K. Başarı Sertifikası sunumları gerçekleştirilmiştir.

Go-Kart

18 Mayıs 2018, Cuma 173 kez görüntülendi