Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’mızca planlanıp, Çocuk Gelişimi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinden oluşturulan 22 kişilik öğrenci grubumuz ve Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN’ın koordinatörlüğünde planlanan Organizasyon; 15 Mayıs 2018 Salı tarihinde Çay Pazarağaç İlkokulu, Çay K. Karacaören Seka İlkokulları’ndaki 1. sınıf ile ana sınıfındaki öğrencilere yönelik palyaço gösterisi, eğlenceli çocuk şarkıları başta olmak üzere çeşitli etkinliklerin devamında, Çay Pazarağaç Belediye Başkanlığı’nın sponsorluk desteği ile sağlanan muhtelif hediyelerin dağıtımı eşliğinde gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe katılan ilgili okulların öğretmenleri bu tür bir proje de yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, öğrencileri ise palyaçoları sevdiklerini ve onlarla çok eğlendiklerini ifade ettiler. Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN projenin öğrencilerince gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken, bu tür sosyal etkinliklerin arttırılarak devam ettireceğini belirtti.

Organizasyona AKÜ Çay MYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ve Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün katılımları ile birlikte Çay Pazarağaç Belediye Başkanı Adem BULUT başta olmak üzere Çay K. Karacaören Seka İlköğretim Okulu ile Pazarağaç İlkokulları’nın müdür, öğretmen ve velilerinin katılımları organizasyonu zenginleştirmiştir.

Birimimiz Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri bu tür bir organizasyonda yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Organizasyonumuza sağladığı taşıt desteğide dahil olmak üzere muhtelif hediye dağıtımları nedeni ile Çay Pazarağaç Belediye Başkanı Adem BULUT’a teşekkürlerimizle…

     

18 Mayıs 2018, Cuma 173 kez görüntülendi