03 Ekim 2018 tarihinde Uzaktan Eğitim sistemi dahilindeki dersler ile ilgili Bilgilendirme Konferansı gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulu’muz tüm Programları’nın ortak zorunlu dersleri kapsamında bulunan ve uzaktan eğitim yöntemiyle takibi yapılacak olan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1-2 ile Türk Dili 1-2 derslerinin uygulama ve eğitim sisteminin işleyişi hakkında, Birim’imiz tüm Programları 1. sınıf öğrencilerinin katılımına yönelik olarak planlanan konferans  03 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Konferans Meslek Yüksekokulu İdare’since  planlanmış olup; Müdür Yardımcısı Öğr. Grv. Hasan ORUNCAK’ın koordinasyonluğunda, Birim’imiz Akademik Personelleri’nde Öğr. Grv. Ahmet Nazım TUNUR ve Öğr. Grv. Muhammet UYGUN’un katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Konferansta uzaktan eğitimle verilen derslerin uygulama ve eğitim sistemlerinin işleyişi ile ilgili canlandırmalı bilgiler verilmiş olup, böylece Birim’imize yeni kayıtlı öğrencilerin enformatik sistem dahilindeki derslerle ilgili adaptasyonları gerçekleştirilmiştir.

03 Ekim 2018, Çarşamba 230 kez görüntülendi