Üniversite’miz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın, Üniversite’mizi/Birim’imizi yeni kazanan öğrencilerin Üniversite eğitimine yönelik hazırlık çalışmaları kapsamında beklentilerini karşılayacak düzeydeki oryantasyon (uyum) faaliyetleri kapsamında planlanan, 2018-2019 Akademik yılı eğitim öğretimin başlaması nedeniyle Birim’imiz Akademik-İdari Personelleri ile öğrencileri devamında İlçe’miz-Yöre’miz Mahalli-Yerel Yöneticileri ve Sivil Toplum Kuruluşları namına Başkanları’nın davetli katılımcılığında organize edilen tanışma etkinliği 08.10.2018 tarihinde Yerleşke’miz dahilindeki anfi-tiyatroda gerçekleştirilmiştir.

Organizasyona davetli İlçe’miz-Yöre’miz Mahalli-Yerel Yöneticileri ve Sivil Toplum Kuruluşları olarak  Çay Belediye Başkanı Hüseyin ÇAĞRI, K.Karacaören Belediye Başkanı Muhterem ALGÜL, Pazarağaç Belediye Başkanı Adem BULUT, İlçe’miz siyasi parti temsilcilerinden İlçe Başkanı’mız İbrahim TÜRKKAN ile İlçe Başkanı’mız Ali SAKCI önderliğindeki Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih KAYGISIZ, Çay KYK Müdüresi Hatice ERDİN başta olmak üzere İlçe’miz Protokol ve Basın  Mensupları,  Birim’imiz Akademik ve İdari Personelleri nezaretindeki yoğun öğrenci topluluğu eşliğinde gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikte açılış konuşmasını gerçekleştiren Müdürümüz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK;  Başta yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimizin Birim’imiz Akademik Personelleri ile devamında Yöre’miz Protokol mensuplarıyla tanışması, İlçe’miz dışından gelen öğrencilerimize  moral- motivasyon amaçlı olarak planlanan etkinlikte  Meslek Yüksek Okulu’muzun doluluk oranının % 95 gibi üst değerlerde bulunduğunu, öğrencilerinin barınma sorunlarının büyük oranda çözüldüğünü,  bu yıl 45 öğrencinin yemek bursu temininin sağlandığını belirtti. Birlik ve beraberlik adına kaynaşma  amaçlı olarak planlanan etkinliğe katılımlarından dolayı Protokol mensuplarına teşekkürlerini belirtti.

Çay Belediye Başkanı Hüseyin ÇAĞRI etkinlikte yaptığı konuşmasında; 2018-2019 Akademik yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak  gençlerimize başarılar diledi. Üniversite eğitiminde İlçe’mizi seçtikleri için öğrencilerimize ayrı-ayrı teşekkür ederek,  İlçe’mizde yaşayan herkes kardeşimizdir, her türlü sorunda yanlarında bulunacaklarını ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini belirtti.

Organizasyonun devamında Birim’imize yaptıkları muhtelif katkı ve destekleri nedeni ile Çay Belediye Başkanı Hüseyin ÇAĞRI’ya, K.Karacaören Belediye Başkanı Muhterem ALGÜL’e, Pazarağaç Belediye Başkanı Adem BULUT’a, İlçe’miz siyasi parti temsilcilerinden İlçe Başkanı’mız İbrahim TÜRKKAN ile İlçe Başkanı’mız Ali SAKCI’ya, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih KAYGISIZ’a Meslek Yüksek Okulu Müdürü’müz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK tarafından plaket takdim edilmiştir.

Etkinlik konuşmaların ardından müzik dinletisi, hediye çekilişleri ve eğlenceli oyunlar eşliğindeki ikramlar ile tamamlanmıştır.

İkramları nedeni ile Çay Belediye Başkanı Hüseyin ÇAĞRI ve Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih KAYGISIZ’a teşekkürlerimizle…

 

14 Ekim 2018, Pazar 314 kez görüntülendi