Birimimiz konferans salonunda, 24 Nisan 2019 Çarşamba 13:00 başlangıç itibariyle katılımcılığını Afyonkarahisar TEMA Vakfı üyelerinin yaptığı Geri Dönüşüm Hayattır temalı konferans gerçekleştirilmiştir.

Birimimiz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkan V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ, Çocuk Bakım ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Veysel ÖZKAN, Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personellerinden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ ile Otomotiv Teknolojisi Programı Akademik Personellerinden Öğr. Gör. Ahmet N. TUNUR’un nezaretinde ve Birimimiz muhtelif Program öğrencilerinin yoğun katılımı eşliğinde gerçekleştirilen konferansa katılımcı olarak Afyonkarahisar TEMA Vakfı’ndan İl Temsilci Yardımcısı Sayın Ali Can ERİM ile İl Temsilci Yardımcısı Sayın Umut MEHMETOĞLU TEMA Vakfı’ndan teşrif etmiş olup, katılımcılarımızdan Sayın Ali Can ERİM yapmış olduğu konuşmasında 81 il temsilciliği, 321 ilçe sorumlusu, 78 belde-mahalle-köy sorumlusu ile 152 genç tema üyeliği bulunan TEMA Vakfı’nın tanıtımı, çalışmaları, eğitim faaliyetleri ile uluslararası ilişkilerini sergileyerek başta erozyonla mücadele, bu kapsamdaki ağaçlandırma faaliyetleri, farkındalık-bilinçlendirme, eğitim faaliyetleri ve gönüllü kazanım çalışmaları hakkında bilgi sunumu gerçekleştirilmiştir.

Katılımcılarımızdan Afyonkarahisar TEMA Vakfı’ndan İl Temsilci Yardımcısı Sayın Ali Can ERİM konuşmasının devamında İlimiz dahilinde Sinanpaşa İlçesindeki endemik bitki ve ağaçlar üzerine yapılan çalışmalar, Eber Gölü ve çevresindeki endemik eber sarısı bitkisi üzerine yapılan çalışmalar, Erkmen Belediyesi destekleri ile yapılan çevre temizliği kampanyası, Milli Eğitim bünyesindeki öğretmenler ile gönüllülük esasları dahilindeki iletişimleri, minik tema oluşumları, fidan dikimi, farkındalık amaçlı yürüyüş dahil etkinlikler ile Vakfa üyelikle ilgili olarak gerekenler ve verilen kartın avantajlarının tanıtımı yapılmıştır.

Katılımcılarımızdan Afyonkarahisar TEMA Vakfı’ndan İl Temsilci Yardımcısı Sayın Umut MEHMETOĞLU etkinliğin ikinci etabında, 28 Nisan 2019 Pazar saat 22.00’de ulusal NTV kanalında TEMA Vakfı’nın üstlendiği sanatçılar, çocuklar ve doğa için sahnede organizasyonu kapsamında sanatçı Sezen AKSU’nun desteği ile umut yeşerten şarkılar programının tanıtım davetiyelerinin dağıtımını gerçekleştirmiştir.

Gerçekleştirilen organizasyon nedeni ile yüksek bir öğrenci memnuniyetimiz olmakla birlikte, etkinlik sonrasında katılımları ve göstermiş olduğu ufuk gereği ile Birimimizi temsilen Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK tarafından katılımcılarımız Sayın Ali Can ERİM ile Sayın Umut MEHMETOĞLU’na teşekkür adına organizasyon afişi ve teşekkür yazısı takdimi sonrasında, günün anısına hatıra resimleri çekimleri ile organizasyon nihayetlendirilmiştir.

 

AKÜ Çay MYO Müdürlüğü

   

24 Nisan 2019, Çarşamba 262 kez görüntülendi