Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğümüz bünyesinde Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığımız koordinasyonluğundaki Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri ve öğrencilerimizin nezaretinde planlanan, VII. Geleneksel Çocuk Şenliği Organizasyonu 30 Nisan 2019 Salı tarihinde Yerleşkemizde gerçekleştirilecektir.

Bilim atölyeleri dahilinde başta Mbotlarla futbol, Heron çeşmesi, Oobleck deneyi, Yanardağ deneyi, Su Yürür mü? deneyi ve yanma olayı başta olmak üzere çeşitli eğlenceli fen eğitimi deneyleri, halı dokuma standı, ebru sanatı, kodlama eğitimi ile palyaço gösterileri, uçurtma, pamuk şeker, limonata, patlamış mısır ve yüz boyama başta olmak üzere muhtelif aktiviteler eşliğinde planlanan ilgili Organizasyona İlçemiz, K. Karacaören Kasabası ve Pazarağaç Kasabası’ndaki muhtelif ana okulu ve ana sınıfları sorumlu öğretmen ve öğrencileri ile birlikte davet edilmiş olup, bu kapsamda İlçemiz halkının katılımı da kabul edilecektir.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

25 Nisan 2019, Perşembe 310 kez görüntülendi