-Birimimiz 2019 Akademik yılı mezuniyet töreni 03 Mayıs 2019 Cuma saat 17:00’de, Birimimiz Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

-Törene tüm Akademik Personellerimiz katılacak olup, mezun konumundaki ilgili öğrencilerimiz aileleri eşliğinde de katılım yapabileceklerdir.

-Törene öğrencilerden erkekler koyu renk takım elbise ve kravatlı, bayanlar bluz veya gömlekle katılacaklardır.

-Mevcut bulunan 3 (üç) tip cüppe beden ölçüsü için öğrenci işleri bürosuna başvuru ve kayıt yapılabilir.

-Organizasyonda kullanılacak cübbe, şal ve keplerin dağıtımları için ilgili tarih daha sonradan ilanen bildirilecektir.

-Organizasyon için öğrencilerden 60 TL toplanacaktır. (Kiralama ücreti 5 TL’si cübbe tesliminde geri verilmek üzere 55 TL’dir.)

-Mezuniyet töreni organizasyonuna katılmak isteyen öğrenciler en geç 30 Nisan 2019 tarihine kadar öğrenci işleri bürosunda bulunan formu imza karşılığı doldurarak ilgili ücreti teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra kayıt ve ücret alımı yapılmayacaktır.

-Organizasyonda kullanılan cübbe, şal ve keplerin kiralanması durumunda geri teslimi en geç 24.05.2019 Cuma gününe kadar öğrenci işleri bürosuna imza karşılığı teslim edilmesi gerekli olup, bu tarihten sonraki başvurularda cübbe satın alındı kabulü yapılıp 5 TL’lik ödeme yapılmayacaktır.

-Kiralama işlemlerinde mezuniyet töreninin sonrasında kep ve şallar öğrencilerde kalacaktır.

İlgili tüm öğrencilere duyurulur.

MYO İdaresi

26 Nisan 2019, Cuma 433 kez görüntülendi