30 Nisan 2019-Salı tarihinde Çay Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesinde Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerince düzenlenip, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN tarafından koordine edilen VII. Çocuk Şenliği gerçekleştirilmiştir.

İlçe Merkezi, Pazarağaç ve K.Karacaören Belediyesi’nden davetimize katılan Çay Kurtuluş İlkokulu’ndan Öğrt. Havva KURTAR ile Öğrt. Gülsüm AVŞAR COŞGUN, Çay Çağlayan İlkokulu’ndan Öğrt. Nuray HAFALIR, Çay Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’ndan Öğrt. Ayşe YILMAZ ile Öğrt. Fatma KARANFİL, Çay Atatürk Ortaokulu’ndan Öğrt. Sema Ceyhan CİNGÖZ, Çay Vali Ahmet Özyurt İlkokulu’ndan Öğrt. Yasemen GELİŞİGÜZEL, Çay Şehit Cengiz Karataş İlkokulu’ndan Burcu KILINÇ GENÇ ve K. Karacaören Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi alanı öğrencilerine nezareten Öğrt. Fatma ACAR ile Öğrt. Emel DENİZ denetim ve gözetiminde olmak üzere toplam 7 anaokulunu ve anasınıfından sorumlu öğretmenleri nezaretindeki yaklaşık 135 öğrencinin katılım gösterdiği etkinlik ilçemiz halkına da açık olarak tertiplenmiş bulunup,  bilim atölyeleri dahilinde başta Mbotlarla futbol, Heron çeşmesi, Oobleck deneyi, Yanardağ deneyi, Su Yürür mü? deneyi ve yanma olayı başta olmak üzere çeşitli eğlenceli fen eğitimi deneyleri, halı dokuma standı, ebru sanatı, kodlama eğitimi ile palyaço gösterileri, uçurtma, pamuk şeker, limonata, patlamış mısır ve yüz boyama başta olmak üzere muhtelif aktiviteler dahilindeki stant etkinlikleri ile beraber çeşitli oyunlarla misafir çocuklarımız eğlendirilmiştir. Birimimiz öğrencilerinin yıl boyunca muhtelif dersler kapsamında ürettikleri maket araçlar, eğitici oyuncaklar ve kuklaların teşhiri gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe Birimimiz adına Müdür Yardımcı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkan V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ, Çocuk Bakım ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Veysel ÖZKAN, Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personellerinden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ile Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ, Otomotiv Teknolojisi Programı Akademik Personellerinden Öğr. Gör. Ahmet N. TUNUR ile Öğr. Gör. Muhammed ARSLAN katılım göstermekle birlikte ilçemiz protokolünden Çay İlçe Kaymakamımız Sayın Erol TANRIKULU, Çay İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Jnd. Tğm. Mehmet Serkan GENÇER, Çay Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Sadık SEMERCİ, Çay Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Basri YÖNTEM Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ teşrif etmişlerdir.

Organizasyon süreci boyunca İlçemiz yerel radyosu olan Solmaz FM üzerinden Sayın Elveda SOLMAZ aracılığı ile naklen yayın yapılmıştır.

Yapılan etkinlikten ilçemiz anasınıfı öğretmenleri ve öğrenci velileri memnun kaldıklarını belirterek, bu tip etkinliklerin arttırılması temennilerinde bulunmuşlardır.

https://www.gazeterize.com/bolge/cay-myo-da-cocuk-senligi-h13877763.html

30 Nisan 2019, Salı 853 kez görüntülendi