Birimimizce planlanıp, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığımız denetiminde ve Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında görevlendirilen öğrencilerimizin başkanlığındaki 24 kişilik grubumuzla, 02 Mayıs 2019 Perşembe tarihinde Çay-Pazarağaç İlkokulu’ndaki öğrencilere yönelik, Çay-Pazarağaç Belediye Başkanlığı’nın sponsorluk desteği ile sağlanan muhtelif ikramlar ve hediyeler başta olmak üzere Birimimiz dahilinde gönüllülük esasları gereği gerçekleştirilen Kardeş Okulumuz Afyonkarahisar/Çay Pazarağaç İlkokulu’na Kırtasiye Yardımı organizasyonu hayat bulmuştur.

Etkinliğe katılan Çay-Pazarağaç İlkokulu öğretmenleri bu tür bir proje de yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, öğrenciler organizasyonun bütünü içerisinde sergilenen palyaçoları sevdiklerini ve onlarla çok eğlendiklerini ifade ettiler. Birimimiz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK projenin öğrencilerince gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken, bu tür sosyal sorumluluk organizasyonlarının arttırılarak devam ettirileceğini belirtti.

Organizasyona AKÜ Çay MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK ile Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN Birimimizi temsilen katılım gösterirken, ilgili okulun öğrencilerine organizasyon kapsamında toplanan muhtelif kırtasiye malzemelerinin dağıtımları gerçekleştirilmiştir.

Birimimiz Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri bu tür bir organizasyonda yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Organizasyonumuza sağladığı taşıt desteğide dahil olmak üzere muhtelif hediye dağıtımları nedeni ile Çay Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki KARA’ya teşekkürlerimizle…

http://caymyo.aku.edu.tr/wp-content/uploads/sites/58/2019/05/Katılımcılarımız.pptx

 

 

 

02 Mayıs 2019, Perşembe 667 kez görüntülendi