Birimimiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığımızca planlanıp, Çocuk Gelişimi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinden oluşturulan 24 kişilik öğrenci grubumuza Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personellerinden Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN’ın koordinatörlüğünde ve 02 Mayıs 2019 Perşembe tarihinde Çay K. Karacaören Seka İlkokulu’ndaki 1. sınıf ile ana sınıfındaki öğrencilere yönelik palyaço gösterisi, eğlenceli çocuk şarkıları başta olmak üzere çeşitli etkinliklerin eşliğinde ilgili okulun ana sınıfının öğrencilerinin mezuniyetine ve 1. sınıflarının okuma bayramına katılım gerçekleştirilmiştir.

Etkinliği gerçekleştiren Çay K. Karacaören Seka İlkokulu öğretmenleri bu tür bir projede yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, öğrencileri ise palyaçoları sevdiklerini ve onlarla çok eğlendiklerini ifade ettiler. Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN katılım projesinin öğrencilerince gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken, bu tür sosyal etkinliklerin arttırılarak devam ettireceğini belirtti.

Organizasyona AKÜ Çay MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK ile Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN Birimimizi temsilen katılım gösterirken, organizasyona Çay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Basri YÖNTEM teşrif etmiş olup, Çay K. Karacaören Seka İlköğretim Okulu müdür, öğretmen ve velilerinin katılımları organizasyonu zenginleştirmiştir.

Birimimiz Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri bu tür bir organizasyonda yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Organizasyona katılımımız adına gerçekleştirdikleri nazik davet gereği Çay K. Karacaören Seka İlköğretim Okulu Müdürlüğüne teşekkürlerimizle…

 

 

 

 

02 Mayıs 2019, Perşembe 449 kez görüntülendi