2018-2019 Akademik yılı mezuniyet töreni Birimimiz Yerleşkesinde 03.05.2019 Cuma tarihinde  gerçekleştirildi. 90 kişilik mezun konumundaki katılımcı öğrenci grubumuz ile ailelerinin geniş kapsamlı katılımları eşliğinde gerçekleştirilen organizasyonun açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK; 1994’den günümüze gelene kadar 4210 mezun veren Meslek Yüksekokulumuzun, 2019 yılındaki 22. dönem mezunları ile hem övünüldüğünü hem de bundan sonraki süreçlerde başarılarında ve akademik gelişimlerinde destek olmaya devam edileceğini vurgulayıp, toplamda 4 bölüm ve 5 programın bulunduğu Meslek Yüsekokulunun sahip olduğu sosyal donatılarıyla öğrencilerinin kişisel ve sosyal gelişimlerinde önemli bir işlevinin bulunduğunu, bununda İlçemizin sahip olduğu zengin tarihi ve kültürel dokusu ve değerli insanlarıyla öğrencilerimize ev sahipliğinde gizli olduğunu vurgulamıştır. Törene katılan Çay İlçe Kaymakamımız Sayın Erol TANRIKULU yaptığı konuşmasında mezuniyet sevincini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek yeni mezunlara çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlatılıp, Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün sunumunu yaptığı mezuniyet törenine Kaymakamımız Sayın Erol TANRIKULU, Çay İlçe Belediye Başkanı Sayın Uzm. Dr. Hüseyin ATLI, Jandarma Komutanımız Sayın J. Tğm. Mehmet Serkan GENÇER,  Çay İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Sadık SEMERCİ, Çay Ak Parti İlçe Başkanı Sayın İbrahim TÜRKKAN, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ, Çay Anadolu Ajansı Temsilcisi Sayın Kadir KİPER, Çay Doğan Haber Ajansı Temsilcisi Muzaffer NAL başta olmak üzere İlçemiz protokolünün üyeleri ile birlikte Üniversitemizi temsilen Turizm Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Sayın Prof. Dr. Ethem Kadri PEKTAŞ, Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinden Sayın Doç. Dr. Emine Hesna KANDIR katılım göstermişlerdir.

Mezuniyet töreninde sırasıyla Akademik yıl sürecinde Birimimiz adına gerçekleştirilen muhtelif organizasyonlardaki görev başarıları nedeni ile belirlenen öğrencilere teşekkür yazıları ve ödülleri katılımcımız Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ tarafından, kendi programlarında dereceye giren öğrencilere belgeleri ve ödülleri katılımcımız Çay İlçe Belediye Başkanı Sayın Uzm. Dr. Hüseyin ATLI tarafından, AKÜ Çay MYo genelinde dereceye giren öğrencilerimize belgeleri ve ödülleri katılımcımız Turizm Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ tarafından takdim edilirken, mezun konumundaki muhtelif Programlardaki bütün öğrencilerimiz diplomalarını başta Bölüm Başkanları olmak üzere devamında Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Sayın Prof. Dr. Ethem Kadri PEKTAŞ, Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinden Sayın Doç. Dr. Emine Hesna KANDIR, Jandarma Komutanımız Sayın J. Tğm. Mehmet Serkan GENÇER,  Çay İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Sadık SEMERCİ’den oluşan katılımcılarımızdan alarak, toplu katılımın olduğu kep merasimi ile organizasyon sonlandırılmıştır.

http://www.gunhaber.com.tr/haber/Cay-MYO-da-mezuniyet-coskusu/421977

 

 

 

 

 

                   

 

                                                 

 

08 Mayıs 2019, Çarşamba 1100 kez görüntülendi