Birimimiz idari personellerinden Hizmetli Mehmet TOSUN’un, emekliliğe ayrılması nedeni ile Akademik ve idari personellerimizin katılımı ile Çay Mehmet Ağa restaurantında öğle yemeği eşliğinde veda organizasyonu gerçekleştirilmiştir.

Organizasyona Birimimiz Akademik personellerinden Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Erdoğan ÖZGÜR, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN,  Çocuk Gelişimi programı Akademik personellerinden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ile Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ, Otomotiv Teknolojisi programı Akademik personellerinden Öğr. Gör. Ahmet N. TUNUR ile Öğr. Gör. Muhammed ARSLAN, İşletme Yönetimi programı Akademik personellerinden Öğr. Gör. Onur KAFADAR ve Kimya Teknolojisi programı Akademik personellerinden Öğr. Gör. Muhammet UYGUN ile birlikte Birimimiz idari personellerin MYO Sekreteri Mehmet Emin DEMİRÖRS, Şef Fatma ZENGİN, Memur Harun Faruk KATRANCI, Bilgisayar İşletmeni Salim AKDAĞ, Tekniker Hüseyin ÇOLAK, Hizmetli Ahmet ERDOĞMUŞ, Güvenlik Görevlilerinden Mustafa İLGAR, Ramazan ACAR ve Fatih ZINGILDAK katılım göstermiş olup, mazereti nedeni ile katılımda bulunamayan Müdürümüz Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK ile yapılan telefon görüşmesinde iyi niyet temennilerinde bulunulmuştur.

Duygu yüklü anların eşliğinde personelimiz Mehmet TOSUN’a Meslek Yüksekokulumuza vermiş olduğu emek ve katkıları için teşekkür kapsamında plaket ve hediyesi takdim edilmiş olup,

Tekraren; sonrası emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar temennimizle…

      

 

 

03 Temmuz 2019, Çarşamba 341 kez görüntülendi