25 Eylül 2019 Çarşamba tarihinde Uzaktan Eğitim sistemi dahilindeki dersler ile ilgili Bilgilendirme Konferansı gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz tüm Programlarının ortak zorunlu dersleri kapsamında bulunan ve uzaktan eğitim yöntemiyle takibi yapılacak olan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1-2 ile Türk Dili 1-2 derslerinin uygulama ve eğitim sisteminin işleyişi hakkında, Birimimiz tüm Programları 1. sınıf öğrencilerinin katılımına yönelik olarak planlanan konferans  25 Eylül 2019 tarihinde Birimimiz konferans salonunda gerçekleştirilmiş olup, etkinliğe Birimimize yeni kayıtlı Çocuk Gelişimi (N.Ö.) Programından 62, Çocuk Gelişimi (İ.Ö.) Programından 37, Elektrik Programından 17, Otomotiv Teknolojisi Programından 16, Kimya Teknolojisi Programından 11 ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programından 7 olmak üzere toplamda 150 öğrencimiz katılım göstermiştir.

Konferans Meslek Yüksekokulu İdaresince  planlanmış olup; Müdür Yardımcısı Öğr. Grv. Hasan ORUNCAK’ın koordinasyonluğunda, Birimimiz Akademik personellerinde Öğr. Gör. Ahmet Nazım TUNUR ve Öğr. Gör. Muhammet UYGUN’un katılımları ve sunumları ile gerçekleştirilmiştir.

Konferansta uzaktan eğitimle verilen derslerin uygulama ve eğitim sistemlerinin işleyişi ile ilgili canlandırmalı bilgiler verilmiş olup, böylece Birimimize yeni kayıtlı öğrencilerin enformatik sistem dahilindeki derslerle ilgili adaptasyonları gerçekleştirilmiştir.

26 Eylül 2019, Perşembe 195 kez görüntülendi