Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının, Üniversitemizi/Birimimizi yeni kazanan öğrencilerin üniversite eğitimine yönelik hazırlık çalışmaları kapsamında beklentilerini karşılayacak düzeydeki oryantasyon (uyum) faaliyetleri kapsamında planlanan, 2019-2020 Akademik yılı eğitim öğretimin başlaması nedeniyle Birimimiz Akademik-İdari personelleri ile öğrencileri devamında İlçemiz-Yöremiz Mahalli-Yerel Yöneticileri ve Sivil Toplum Kuruluşları namına Başkanlarının davetli katılımcılığında organize edilen tanışma etkinliği 26.09.2019 tarihinde Yerleşkemiz dahilindeki anfi-tiyatroda gerçekleştirilmiştir.

Organizasyona davetli İlçemiz-Yöremiz Mahalli-Yerel Yöneticileri ve Sivil Toplum Kuruluşları namına İlçemiz siyasi parti temsilcilerinden İlçe Başkanımız İbrahim TÜRKKAN, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih KAYGISIZ ve Pazarağaç Eski Belediye Başkanı Adem BULUT başta olmak üzere İlçemiz Protokol ve Basın Mensupları,  Birimimiz Akademik ve İdari Personelleri nezaretindeki yoğun öğrenci topluluğu eşliğinde gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikte açılış konuşmasını gerçekleştiren Elektrik ve Enerji Bölüm Başkan V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ’in ardından Müdürümüz Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK yaptığı konuşmasında;  Başta yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimizin Birimimiz Akademik personelleri ile devamında Yöremiz Protokol mensuplarıyla tanışması, İlçemiz dışından gelen öğrencilerimize moral- motivasyon amaçlı olarak planlanan etkinlikte Meslek Yüksek Okulumuzun doluluk oranının % 95 gibi üst değerlerde bulunduğunu, öğrencilerinin barınma sorunlarının büyük oranda çözüldüğünü,  bu yıl yaklaşık 40 öğrencinin yemek bursu temininin sağlandığını belirtti. Birlik ve beraberlik adına kaynaşma amaçlı olarak planlanan etkinliğe katılımlarından dolayı Protokol mensuplarına teşekkürlerini belirtti.

Elektrik ve Enerji Bölüm Başkan V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ etkinlikte yaptığı konuşmasında; 2019-2020 Akademik yılının hayırlı olması temennisinde bulunup öğrencilerimize başarılar diledikten sonra, Birimimiz de dahil olduğu Akademik eğitim kapsamındaki oryantasyon eğitimi niteliğinde bulunan genel ve sosyal tanıtım, kaynak temini ile muhtelif yönerge ve yönetmelikler ile ilgili bilgilendirme başta olmak üzere muhtelif konularda sunum gerçekleştirmiştir.

Etkinlik konuşmaların ardından Birimimiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı koordinasyonluğundaki müzik dinletisi, hediye çekilişleri ve eğlenceli oyunlar eşliğindeki ikramlar ile tamamlanmıştır.

İkramları nedeni ile Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih KAYGISIZ’a teşekkürlerimizle…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27 Eylül 2019, Cuma 337 kez görüntülendi