Birimimiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığımızca planlanıp, Çocuk Gelişimi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinden oluşturulan 27 kişilik öğrenci grubumuz ve Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN’ın koordinatörlüğünde organizasyon gerçekleştirildi.

Organizasyon 11 Ekim 2019 Cuma tarihinde Çay Pazarağaç İlkokulu, Çay K. Karacaören İlkokulu ve Çay K. Karacaören Seka İlkokulları’ndaki 1. sınıf ile ana sınıfındaki öğrencilere yönelik palyaço gösterisi, eğlenceli çocuk şarkıları başta olmak üzere çeşitli etkinliklerin devamında, muhtelif hediyelerin dağıtımı eşliğinde gerçekleştirilmiş ve velilerinin katılımları organizasyonu zenginleştirmiştir.

Etkinliğe katılan ilgili okulların idareci ve öğretmenleri bu tür bir proje de yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, öğrencileri ise palyaçoları sevdiklerini ve onlarla çok eğlendiklerini ifade ettiler. AKÜ Çay MYO Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN projenin öğrencilerince gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken, bu tür sosyal etkinliklerin arttırılarak devam ettireceğini belirtti.

 

15 Ekim 2019, Salı 347 kez görüntülendi