Birimimiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’mızca 16 Ekim 2019 Çarşamba tarihinde, mesleki uygulama dersi kapsamında değerlendirilip mevcut Çocuk Gelişimi (NÖ.+İÖ.) Programı’mız 2. sınıf öğrencilerinden oluşturulan 42 (kırk iki) kişilik grubumuz ile Afyonkarahisar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde olup Emirdağ İlçesi Huzurevi Müdürlüğü’nün konuklarına yönelik organizasyon gerçekleştirilmiştir.

Çocuk Gelişimi Programı Akademik personellerinden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ve Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün denetim ve sorumluluğundaki organizasyon kapsamında çiçekler dağıtıldı hatırlar soruldu, huzurevindeki konuklarla sıcak dolu anlar yaşanıldı.

Birlikte pasta kesimi yapıldı. Etkinliğin devamında grubumuz ile katılımcı konuklar Emirdağ Belediyesinin sosyal tesislerinde öğle yemeğini birlikte     yediler.

Hatıra fotoğrafları sonrasında grubumuz Emirdağ Huzurevi’nden ayrılarak Emirdağ İlçesinde bulunup, Selçuklu-Osmanlı mimari özelliklerine uygun olarak yapılan manevi bekçi ‘Emir Baba Türbesi’ne ziyaret gerçekleştirilip Fatihalar okundu.

Ev sahiplikleri nedeni ile Emirdağ Huzurevi Müdürlüğü personelleri başta olmak üzere misafirlerine sonsuz teşekkürlerimizle…

   

 

17 Ekim 2019, Perşembe 250 kez görüntülendi