Birimimiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığımızca, sosyal ve kültürel etkinlik kapsamında      18 Ekim 2019 Cuma tarihinde, Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN’ın ile Çocuk Gelişimi Programı Akademik personellerinden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün denetim ve gözetiminde Afyonkarahisar İlindeki AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüs tanıtımı, AKÜ Merkezi Kütüphane, AKÜ Renkli Ev Kreşi ile İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi, Semazen Park, Ulu Camii, Bey Konağı, Anıt Park ve Tarihi Taşhan Alem-i Çarşı ile devamında şehir serbest gezisi kapsamında Afyonkarahisar tanıtım organizasyon gerçekleştirilmiştir.

Organizasyonunun belirli etaplarında önceden bağlantısı yapılan mihmandarlar eşliğinde yapılan tanıtımlarla öğrencilerimizde bilinçlendirme sağlanmış olup, semazen parkta ikramı yapılan bükme, çay, su, ayran servisi ile karınlarımız doymuştur.

İlgili organizasyon Çocuk Gelişimi Programı 1.-2. sınıf N.Ö. ve İ.Ö. öğrencilerimizden oluşturulan 75 kişilik grubumuzla gerçekleştirilmiş olup, etkinliğe katılan öğrencilerimiz memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.

 

21 Ekim 2019, Pazartesi 440 kez görüntülendi