Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığımız koordinasyonluğunda, Birimimiz Akademik-İdari personel ile öğrencilerimizin katılımlarına yönelik spor turnuvası gerçekleştirilmiştir. Turnuva kız-erkek voleybol ile kişisel masa tenisi ve satranç olmak üzere 3 (üç) farklı kategoride planlanmış olup, eleme usulü gerçekleştirilen maçlar sonrasında takım ve kişisel kategorilerde madalya taltifleri içeren ödül töreni 24/10/2019 Perşembe tarihinde yerleşkemiz ana bahçesinin düzenlemesi yapılan ilgili bölümünde gerçekleştirilen Vize Öncesi Moral Eğlencesi organizasyonunda nihayetlendirilmiştir.

Organizasyon Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekilimiz Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN’ın ev sahipliğinde Müdürümüz Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ, Çocuk Gelişimi Programı akademik personellerinden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ve Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ eşliğinde yoğun öğrenci grubumuz katılım göstermiştir. Organizasyonumuza İlçe Emniyet Müdürümüz Ahmet Sadık SEMERCİ, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih KAYGISIZ ve KYK Çay Müdiresi Emine ELMAS eşlik etmiştir.

Müdürümüz Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK,  Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ, Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ve Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ ile Pazarağaç Eski belediye Başkanımız Sayın Adem BULUT tarafından Birim öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen kız-erkek masa tenisi ile kızlar voleybol turnuvasında ilk 3’e giren kişi ve takımlara yönelik ödül töreni ile organizasyon sonlandırılmıştır.

Başvuruya dayalı etaplar dahilinde yapılan elemeler sonucunda:

15.10.2019 tarihindeki final maçı ile kızlar voleybol turnuva birincisi ekip;

Gamze ÖZ, Sıla YÜCEL, Başak ARSLAN, Dudunur DİLBAZ, Mizgin KARADAŞ, Damla Nur YALVAÇ (öğrencilerimizi tebrik ediyoruz…)

22.10.2019 tarihindeki final maçı ile erkek voleybol turnuva birincisi ekip;

Kaya TEKİNOĞLU, Abdulrezak ŞAVLI, Gökhan Özgür AKGÜL, Mehmet GÜNER, Oğuzhan ÖZKAN, Emircan BAYIR (öğrencilerimizi tebrik ediyoruz…)

23.10.2019 tarihindeki final maçı ile satranç turnuvasında ilk 3’e girenler:

  1. Serhat DEMİR, 2. Zelal ŞAHİN ve 3. Ali SOYSAL (öğrencilerimizi tebrik ediyoruz…)

23.10.2019 tarihinde yapılan tenis turnuvasında ilk 3’e girenler:

  1. Recep ALTUN, 2. Hüseyin DEVKÜR ve 3. Ahmet AKYÜZ (öğrencilerimizi tebrik ediyoruz…)

Turnuvaya sponsor olan İlçemiz muhtelif firma ve işletmelerine katılım ve destekleri nedeni ile teşekkürlerimizle…

   

 

 

25 Ekim 2019, Cuma 305 kez görüntülendi