Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğünün birlikte organizasyonluğunda ve geleceğe miras olacak seferberlik kapsamında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Ankara’da, 7’den 77’ye herkesin 81 İl’de eş zamanlı olarak saat 11.11’de, 2023 farklı noktada öngörülen 11 milyon fidanın toprağa bırakılması ile daha yeşil bir Türkiye için 11 milyon ağacı geleceğe miras bırakarak dünya rekoruna koşulan Bugün Fidan, Yarın Nefes kampanyasına Birimimizi temsilen Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK’ın nezaretindeki Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf ve Otomotiv Teknolojisi 1. sınıf öğrencilerinden oluşturulan 30 kişilik öğrenci grubumuzla katılım gerçekleştirilmiştir.

Bugün Fidan, Yarın Nefes-11 Milyon Ağaç kampanyasının İlçemizdeki organizasyonunda Çay Orman İşletme Şefliğince yerleşkemiz civarında bulunan Cumhuriyet Köyü-Elbiz Mahallesi Deprem Konutları arkasındaki Çağlayık Mevkiindeki ağaçlandırma ve erozyon kontrolü çalışmaları kapsamındaki mevcut orman arazisinde 2000 fidan dikim alanı oluşturulmuş olup, Çay Belediye Başkanlığınca tahsis edilen taşıtlarla ulaşım imkanı gerçekleştirilmiştir.

Organizasyona Çay İlçe Kaymakam V. Sayın Mehmet Miraç TOPALOĞLU, Çay Belediye Başkanı Sayın Hüseyin ATLI, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Sadık SEMERCİ, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Jnd. Tğm. Murat ÇAKIR başta olmak üzere ilçemiz ve yöremiz protokol mensupları, kamu kurum ve kuruluşları ile muhtelif sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ilçemiz muhtelif seviyedeki okul öğrencileri ve halkından yoğun katılım sağlanmıştır.

Bugün Fidan, Yarın Nefes-11 Milyon Ağaç kampanyasına katılım kapsamında göstermiş oldukları destek ve sağlanan imkanlar nedeni ile Çay Belediye Başkanlığı ve Çay Orman İşletme Şefliğine ve devamında organizasyona hassasiyet gösteren tüm katılımcılara teşekkürlerimizle…

14 Kasım 2019, Perşembe 326 kez görüntülendi