Birimimizi temsilen Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığımız koordinatörlüğünde, sosyal ve kültürel etkinlik kapsamında 06 Aralık 2019 Cuma tarihinde organizasyonu planlanıp, Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN’ın denetim ve gözetimi dahilinde Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf (İ.Ö.) grubunu temsilen seçilen öğrencilerimizden oluşturulan topluluğumuzla, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Mavi Hastane Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniğinde yatılı kalan 0-18 yaş aralığındaki lösemili çocuklarımıza yönelik Tek İhtiyaçları Sevginiz, Yalnız Değilsiniz… temalı organizasyon planlanmıştır.

Organizasyon kapsamında; Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Mavi Hastane Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniğinde yatılı kalan lösemili çocuklarımıza yönelik kostümlü ve müzik eşliğinde başta hikâye, dans ve oyun, karagöz-hacivat sahnesi kurulup, canlandırmalar yapılacaktır. Etkinliğin sonrası için lösemili çocuklarımıza puzzle, okuma ve boyama kitapları, oyun hamuru ile muhtelif boya kalemi çeşitlerinin ikramının gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

Organizasyonun gerçekleştirilmesindeki samimi yaklaşımları nedeni ile kardeş üniversitemiz olan Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Mavi Hastane Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniği yetkili personellerine teşekkürlerimizle…

 

 

04 Aralık 2019, Çarşamba 234 kez görüntülendi