Birimimizi temsilen Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığımız koordinatörlüğünde, sosyal ve kültürel etkinlik kapsamında 06 Aralık 2019 Cuma tarihinde organizasyonu planlanıp, Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN’ın denetim ve gözetimi ile Çocuk Gelişimi Programı Akademik personellerinden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün eşliği dahilinde Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf (İ.Ö.) grubunu temsilen seçilen öğrencilerimizden oluşturulan topluluğumuzla, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Mavi Hastane Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniğinde yatılı kalan 0-18 yaş aralığındaki çocuklarımıza yönelik Tek İhtiyaçları Sevginiz, Yalnız Değilsiniz… temalı organizasyon gerçekleştirilmiştir.

Organizasyon kapsamında; Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Mavi Hastane Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniğinde yatılı tedavi gören çocuklarımıza yönelik etkinlik salonunda gerçekleştirilen davette kostümlü ve müzik eşliğinde başta hikâye, dans ve oyun, karagöz-hacivat sahnesi kurulup, canlandırmalar yapılmıştır. Etkinliğin sonrasında çocuklarımıza puzzle, okuma ve boyama kitapları, oyun hamuru ile muhtelif boya kalemi çeşitlerinin ikramı gerçekleştirilip muhtelif zeka oyunları oynanmıştır.

Organizasyonun gerçekleştirilmesindeki samimi yaklaşımları nedeni ile kardeş üniversitemiz olan Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Mavi Hastane Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniği görevlilerinden başta Sınıf Öğretmeni Serpil AY, Sorumlu Hemşire Nazlı DERELİ ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim EKER olmak üzere tüm yetkili personellerine teşekkürlerimizle…

 

 

 

 

10 Aralık 2019, Salı 253 kez görüntülendi