Meslek Yüksekokulumuz ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanlığı koordinasyonluğunda sunulan afişinde (ve programı) belirtildiği üzere, Konferans Salonu’muzda 19 Aralık 2019-Perşembe 13:30’da “Kahramanlar Can Verir, Yurdu Yaşatmak İçin…” ana temalı seminer gerçekleştirilecektir.

İlgili organizasyon Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Malul Gazi P. Uzm. Çvş. İsmail KUMARTAŞLI yöneticiliğinde ve Kıbrıs Gazisi Tahsin KOÇ’un katılımcılığında gerçekleştirilecektir.

Planlanan organizasyon Birimimiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçemiz muhtelif öğrenci ve halkının katılımına açık olarak tertiplenecektir.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

12 Aralık 2019, Perşembe 231 kez görüntülendi