Meslek Yüksekokulumuz koordinatörlüğünde ve Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Akademik personellerinden Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KAHRAMAN’ın katılımcılığında, 26.12.2019 Perşembe tarihinde saat 11.00 başlangıç itibariyle konferans salonumuzda Dijital Algı Yönetimi temalı konferans gerçekleştirilecektir.

Katılımcımız aynı zamanda TÜBİTAK Bilim Toplum Programları (BİTO) Danışma ve Denetleme Kurulu (DDK) Üyesi olması nedeni ile sair proje ve muhtelif uygulamaları kapsamında bilgilendirmelerde bulunacaktır.

Planlanan organizasyon Birimimiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçemiz muhtelif öğrenci ve halkının katılımına açık olarak tertiplenecektir.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

20 Aralık 2019, Cuma 204 kez görüntülendi