Birimimizi temsilen Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığımız koordinatörlüğünde, sosyal ve kültürel etkinlik kapsamında 20 Aralık 2019 Cuma tarihinde organizasyonu planlanıp, Çocuk Gelişimi Programı Akademik personellerinden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün denetim ve gözetimi dahilinde Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf (İ.Ö.) grubunu temsilen seçilen öğrencilerimizden oluşturulan topluluğumuzla, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Çocuk Pediatri Kliniğinde yatılı kalan 0-18 yaş aralığındaki çocuklarımıza yönelik Ruhunuzu İyileştirmek İçin Çocuklarımızla Vakit Geçiriyoruz… temalı organizasyon gerçekleştirilmiştir.

Organizasyon kapsamında; Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Çocuk Pediatri Kliniğinde yatılı tedavi gören çocuklarımıza yönelik etkinlik salonunda gerçekleştirilen davette kostümlü ve müzik eşliğinde başta hikâye, bilmece, dans ve oyun, palyaço gösterilerinin canlandırmaları yapılmıştır. Etkinliğin sonrasında çocuklarımıza sponsorlarımız aracılığı ile tedarik edilen balon, puzzle, okuma ve boyama kitapları, oyun hamuru ile muhtelif boya kalemi çeşitlerinin ikramı şarkılar eşliğinde gerçekleştirilip, muhtelif zeka ve masa oyunları oynanmıştır.

Organizasyonun gerçekleştirilmesindeki samimi yaklaşımları nedeni ile kardeş üniversitemiz olan Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Çocuk Pediatri Kliniği görevlilerinden Songül Hemşire başta olmak üzere tüm yetkili personellerine teşekkürlerimizle…

 

 

 

 

 

23 Aralık 2019, Pazartesi 220 kez görüntülendi